Palvelut

Sisältömestareiden palvelut (2021)

Sisältömestarit auttaa yritysten tuotteita ja palveluja kohtaamaan verkossa niitä etsivät asiakkaat.

Onnistunut ja säännöllinen hakukoneoptimointi tukee yritysten liiketoiminnan kasvua ja auttaa yrityksiä pärjäämään jatkuvasti tiukentuvassa kilpailussa.

Sisältömestarit | Palvelut | Täältä löydyt Sisältömestareiden tarjoamat palvelut

Milloin Sisältömestareiden palveluja kannattaa käyttää?

 1. Vielä ei ole ajankohtaista palkata vakituista in-house SEO-työntekijää (myös osa-aikainen in-house neuvoteltavissa)
 2. Yrityksenne ei saa isosta toimistosta riittävän toimialaperehtynyttä palvelua ilman, että kustannukset karkaavat käsistä
 3. Haluatte aidosti sitoutuneen tekijän kehittämään kotisivujen sisältöjä
 4. Haluatte, että kotisivujen sisältöjen kehitys on jatkuvaa

Käyttämällä Sisältömestareiden palveluja yrityksenne saa käyttöönsä osaavan henkilön, joka aidosti perehtyy toimialaan ja hoitaa sivuston kehitystä, kuin olisi yrityksen omaa henkilökuntaa. Sisältömestarit ei koskaan tee sisältöjä kahdelle kilpailevalle saman toimialan yritykselle.

Minkälaiset yritykset tarvitsevat hakukoneoptimointipalveluja?

Toimialasta riippumatta, kaikki yritykset tarvitsevat hakukoneoptimointia. Kaikki yritykset eivät vielä sitä tee, mutta on vain ajan kysymys milloin myös teidän yritykselle hakukoneoptimoinnista tulee välttämättömyys.


Joko Teitä palvellaan?

Sisältömestarit on erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutettujen kotisivujen sisällöntuotantoon, hakukoneoptimointiin, lisäosien asennuksiin ja konfigurointiin sekä muihin muutostöihin. Hakukoneoptimoituja sisältöjä voidaan toki toteuttaa kaikille alustoille julkaisujärjestelmästä riippumatta.

Esimerkkinä yksi olennainen syy, miksi Helsingin keskustan vanhat ja vuosikymmeniä menestyneet kivijalkaliikkeet ovat lähivuosina alkaneet kärsiä asiakaspulasta ja kadota kaupunkikuvasta, on heikko hakukonelöydettävyys.

Mobiililaitteiden ohjastamina ihmiset kulkevat kaupungilla palvelujen ja tuotteiden luo, joita he etsivät ja jotka he hauillaan löytävät. Mikäli kotisivut eivät ole kunnossa ja sisältöjä ei kehitetä (tarkoittaa muiden sisältöjen ohessa myös sitä hakukoneoptimointia), kulkevat potentiaaliset asiakkaat vierestä ohi, niin verkossa kuin kadulla.

Esimerkki skaalautuu niin pieniin kuin suuriin yrityksiin. Vaikka yritysten kotisivut olisivatkin silmämääräisesti kunnossa kannattaa miettiä onko kotisivujen sisällöissä kerrottu sellaisia asioita, joita yritysten tuotteista ja palveluista kiinnostuneet asiakkaat OIKEASTI hakevat? Tämä on iso osa sisällöntuotantoa ja kotisivujen hakukoneoptimointia, ja myös erittäin iso osa yrityksen liiketoimintaa tukevaa kehitystä.

Kun oikeat asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut ja yhteydenotot vihdoin lisääntyvät, epäilykset hakukoneoptimoinnin merkityksellisyydestä hälvenevät, ja perusteet sen tärkeydestä puolestaan vahvistuvat.

Palvelut (kotisivut)

 • Sisällöntuotanto
 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • WordPress-lisäosat (lisenssien hankinta, asennus ja käyttöönottokonfigurointi)
 • WordPress-linkitys muihin järjestelmiin ja työkaluihin

Palvelut (konsultointi)

 • WordPress ylläpito
 • WordPress hosting
 • WordPress kotisivuprojektit

Tutustu kilpailukykyiseen hinnoitteluun.Tänään on hyvä päivä aloittaa kotisivujen parannus