Palvelut

Sisältömestareiden palvelut (2020)

Sisältömestarit auttaa yritysten tuotteita ja palveluja kohtaamaan verkossa ne asiakkaat, jotka tuotteita oikeasti etsivät.

Onnistunut hakukoneoptimointi tukee yritysten liiketoiminnan kasvua ja auttaa yrityksiä pärjäämään jatkuvasti tiukentuvassa kilpailussa.

Sisältömestarit | Palvelut | Täältä löydyt Sisältömestareiden tarjoamat palvelut

Milloin Sisältömestareiden palveluja kannattaa käyttää?

 1. Vielä ei ole ajankohtaista palkata in-house työntekijää, koska kuukausittainen sisällöntuotannon tai hakukoneoptimoinnin työtuntimäärä jää vähäiseksi
 2. Yrityksenne ei saa isosta toimistosta riittävän toimialaperehtynyttä palvelua ilman, että kustannukset karkaavat käsistä
 3. Haluatte aidosti sitoutuneen tekijän kehittämään kotisivujen sisältöjä
 4. Haluatte, että kotisivujen sisältöjen kehitys on jatkuvaa

Käyttämällä Sisältömestareiden palveluja yrityksenne saa käyttöönsä osaavan henkilön, joka aidosti perehtyy toimialaan ja hoitaa sivuston kehitystä, kuin olisi yrityksen henkilökunnan jäsen. Sisältömestarit ei koskaan tee sisältöjä kahdelle saman toimialan yritykselle.

Minkälaiset yritykset tarvitsevat hakukoneoptimointipalveluja?

Toimialasta riippumatta, kaikki yritykset tarvitsevat hakukoneoptimointia. Kaikki yritykset eivät vielä sitä tee, mutta on vain ajan kysymys milloin myös teidän yritykselle hakukoneoptimoinnista tulee välttämättömyys.


Joko Teitä palvellaan?

Sisältömestarit on erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutettujen kotisivujen sisällöntuotantoon, hakukoneoptimointiin, lisäosien asennuksiin ja konfigurointiin sekä muihin muutostöihin. Hakukoneoptimoituja sisältöjä voidaan toki toteuttaa kaikille alustoille julkaisujärjestelmästä riippumatta.

Esimerkkinä – yksi olennainen syy, miksi Helsingin keskustan vanhat ja vuosikymmeniä menestyneet kivijalkaliikkeet ovat lähivuosina alkaneet kärsiä asiakaspulasta ja katoavat kaupunkikuvasta, johtuu osin heikosta hakukonelöydettävyydestä.

Mobiililaitteiden ohjastamina ihmiset kulkevat kaupungilla palvelujen ja tuotteiden luo, joita he etsivät ja jotka he hauillaan löytävät. Mikäli kotisivut eivät ole kunnossa ja sisältöjä ei säännöllisesti kehitetä (tarkoittaa myös sitä hakukoneoptimointia), kulkevat potentiaaliset asiakkaat vierestä ohi, niin verkossa kuin kadulla.

Esimerkki skaalautuu pieniin ja suuriin yrityksiin. Vaikka yritysten kotisivut olisivatkin silmämääräisesti kunnossa herää kysymys – onko kotisivujen sisällöissä kerrottu sellaisia asioita, joita yritysten tuotteista ja palveluista kiinnostuneet asiakkaat OIKEASTI hakevat? Tämä on iso osa sisällöntuotantoa ja kotisivujen hakukoneoptimointia, ja myös erittäin iso osa yrityksen liiketoimintaa tukevaa kehitystä.

Kun asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut sekä yhteydenotot lisääntyvät, epäilykset hakukoneoptimoinnin merkityksellisyydestä hälvenevät ja perusteet sen tärkeydestä vahvistuvat. Ota yhteyttä!

Palvelut (kotisivut)

 • Kotisivujen sisällöntuotanto
 • Kotisivujen holistinen hakukoneoptimointi
 • WordPress-lisäosat (lisenssien hankinta, asennus ja käyttöönottokonfigurointi)
 • WordPress-linkitys muihin järjestelmiin ja työkaluihin

Palvelut (konsultointi)

 • Kotisivujen sisältöstrategia
 • WordPress lisäosat
 • WordPress ylläpitopalvelut
 • WordPress hosting-palvelut
 • WordPress kotisivuprojekti

Tutustu kilpailukykyiseen hinnoitteluun.Tänään on hyvä päivä aloittaa kotisivujen parannus